Äntligen har snön börjat singla ner på backen :) det blir lite ljusare då! Skönt :)

Igår var det obligatorisk ledig dag, det var jätteskönt och supervälbehövligt kan jag säga! Haft lite turbulent på jobbet så skönt att vara hemma en dag! Tänk att ibland längtar man verkligen till semester.. Och som jag letar :) allaflygresor.se minst en gång om dagen, lutar åt Thailand..

I förrgår bakade vi lussekatter igår provade jag baka mitt första surdegsbröd och just nu står pepparkaksdegen på kylning! Söndagen blir lite gardinbyte och ljusstakar uppsatta och även lite glögg och så kan det bli en knäckkokning :) vi får se! Verkar som att helgen kommer att springa iväg i ett maraton.. Imorn ska vi kors i taket åka och se en hockeymatch, tro det eller ej! Sen fyller pappa och Ida imorn så då blir det kalas på lördag i Hofors och så ska vi träffa svärfar på söndag eller lördagkväll, så vips var det måndag igen... Men jag tror det blir en bra helg!

I vår familj har vi gjort så i år att vi drar en lapp där det står ett namn och så får man köpa en julklapp till den, ist för att köpa till alla, det blir ganska många med alla vuxna i närmsta släkten! Ska bli skönt att bara ägna sig åt en och inte massa dels skippa stressen och sen går det ju jättemycket pengar i december till julklappar.. Men jag har lite beslutsångest över vad jag ska handla.. Blir likadant i mitt hjärtas familj så två julklappar till de vuxna, några till kusinerna och så ska mitt hjärta få någon såklart :) och jag vet vad! :)

Annars är det fullt upp delux som vanligt kan man säga, fast tror egentligen jag tycker alla andra har mycket och inte vi..

För övrigt har vi börjat operation vind igår så kanske det blir ett kontor/gästrum däruppe, en sak i taget :) men jag tror det kommer bli precis hur bra som helst! :)

En fråga; var tog det här året vägen??!

Kramar Tant Mia!