Alltså året bara går i rasande takt hela hela tiden, förstår inte snart är det både Slut på sommaren och jul igen.. :) hur gick de här till?

vi har hunnit varit iväg på efterlängtad semester till Sri Lanka. Finns egentligen bara en sak att säga om det landet. Vilket annorlunda land! Verkligen superfattigt på vissa ställen och endel som har pengar som gräs. På ett ställe så visste inte barnen hur de skulle reagera då de så himla få gånger sett turister och "vita" människor. Men vilket landskap, jag och hjärtat satt och gapa på vissa ställen över hur himla fantastiskt fint det var. Varmt och skönt och en väldigt annorlunda resa kan man säga. :)




Sen vi kom hem har vi drabbats av diverse åkommor, förkylningar och vitaminbrist och annat trams.. Tanken var ju att vi skulle åka Vasaloppet men med brist på snö och mil i benen så fick vi lov att sälja och ställa in, bättre att åka när förutsättningarna finns..

Igår var ingen vanlig dag, igår var det hjärtats födelsedag så då fick man lov att passa på att skämma bort extra mycket :)

Ni ser väl att det är en dalahäst? :)

Så det blir att cykla Siljan runt i år, de ser vi framemot 16 mil på cykel :)

Nej dags för förkylningstanten att borsta tänderna och sätta händerna i arbete :)

liten uppdatering blev de iaf, tillbaks till verkligheten! :)

Kramar Tant Mia!

Kommentera

Publiceras ej