Ser att de var några dagar sen men förra veckan var så himla hektisk så de hanns inte med alls!

Första delen av veckan bestod av att fixa klart trappen och sen var de fullt ös! Fredagen bestod av kräftfiske lördagen lika så men därimellan hann vi med att ha loppis hos svärmor och på kalas för minsta bror, söndagen blev loppis igen och helt plötsligt var de måndag på nå konstigt vis.. Swoosch som vanligt! :P men vi lyckades ändå hinna med allt de där och kräftor ja hela åtta stycken men vi var inte så engagerade heller, de som är roligast är ju att ta upp burarna och se om de är något i dem.. :)

Loppisen där hann vi iaf sälja en hel del sålde bl.a. Ett par skor som jag inte trodde jag skulle bli av med men folk köper vad som helst vet ja nu.. :) vi skrapade ihop 310 kronor, lite mindre än hälften förra året men nu var de ju inte lika fint väder heller, men vi köpte ett bord och en fåtölj av svärmor så 60 kronor rikare blev vi :) men huvudsaken är att bli av med de som vi inte behöver och bättre sälja billigt än kasta :)

Idag är de ledig dag och två dagar kvar till semester ska bli så skönt!! :) ska bege mig till blge för att köpa ett par skor och fixa lite för ikväll tar jag med mig hjärtat på dejt! :) de kan vi behöva denna vecka då de är full rulle nu oxå :) lite tid för oss själva utan fix. :)

Får se om gräsmattan blir klippt oxå.. :)

Kramar Tant Mia!