April, vad hände här egentligen..? Jag hänger faktiskt inte med, var tog det hät året vägen?
 
Jag försöker praktiskt taget överleva dagarna just nu känns det som.. Arbetet är rent ut sagt en katastrofplats som man inte riktigt vet i vilken ände man ska börja i och det slutar nästan varje dag att man blir irriterad eller sur över något.. Hallå Lilla elaka My, du kan åka härifrån för jag orkar inte riktigt med dig.. Ta gärna tillbaka hon den där glada människan ist.. Nu tack! Jag vet riktigt inte vad som händer, men de som inte händer är väl mest att folk inte gör det de ska så någon annan får ta rätt på, vuxendagis helt enkelt.. Jag brukar inte tycka att det är så illa, men om det vore en småsak och inte tusen småsaker så skulle det vara en annan sak.. Men det är bara bita i och le och vinka eller hur var det? :)
 
Grejen är självklart att det inte bara är en liten sak på jobbet utan i samband med detta så krånglar den här förbannade kroppen järnet, vilket är ganska ovanligt, men nu har den fått för sig att den ska hålla på.. Och det är väl ok, men jag menar måste den helt på riktigt ta allt på engång?! Give me a break kan jag tycka då.. Det visade sig idag när jag var hos tandläkaren att jag förmodligen har fått ett virus i kroppen som jag förmodligen fått på sri lanka.. Vilken humor.. Så hon tyckte nog att det var bäst att vila, tack tandläkaren för omtanken, men hur ska jag kunna göra det i kaoset på arbetet? :) Det ska självklart vara en utmaning att arbeta, men de får ju lixom vara någon slags hejd på det hela kan jag tycka.. 
 
Så hon sa några kloka ord idag.. Vila och tänk på dig själv! :) 
Det är ju alltid något man ska göra.. men ibland blir det lätt att man bara går bananas helt enkelt och så kan det ju vara.. :P
 
För övrigt har det väl inte hänt så himla mycket sen i mars, så ni får hålla tillgodo med mitt klagobrev och så hoppas vi på att arbetet, ryggen och resten av kroppen slutar att jävlas med mig för helt på riktigt seriöst så orkar jag inte så myckte mer av det här, men jag ser det på den positiva sidan, det kunde ju varit värre! :)
 
Trevlig onsdag på er! Här vankas tacopaj och greys idag :) 
 
Kramar Tant Mia!