Snipp snapp snut, så var julen slut!

Helt galet vad fort det går, man fixar och donar i veckor och så på fem timmar är det över ungefär.. Men en mycket mysig och trevlig jul! Och helt fantastiskt fina julklappar fick jag av vänner, min familj och mitt älskade hjärta!

Min sambo är helt underbar och den bästa man kan ha vid sin sida, helt fantastisk! <3 och vi hade en supermysig jul, sovmorgon och julklappsutdelning och frukost bara tog det superlugnt! Guld värt! Så skulle alla ha sina julaftonsmorgnar, ingen stress överhuvudtaget! Helt fantastiskt! :)

Sambon ser en dokumentärfilm om Olof Palme och jag sitter och tittar på lite resor är så sugen på lite semester! Längtar efter lite egentid tillsammans då det mesta av december bara bestått av mycket jobb.. Nu ser vi framemot middag på nyår och att veckorna ska bli som vanligt igen så att vi får lite vardag igen.. Något som jag tycker om iaf :)

Linda, nu har jag lika varma och fina vinterskor som dig! :)

Igår var det måndag och imorn är det fredag.. En väldigt kort och intensiv vecka :) lördagen är jag och hjärtat ledig så då ser jag framemot sovmorgon! :)

Nej, sängen nästa! Hoppas att ni fick några trevliga julklappar och att julen var mysig!

Jag fick så himla mycket och fina julklappar så känner mig lite bortskämd men väldigt älskad! <3 Tack så hemskt mycket!!

Nu laddar vi för nyår och sen hoppas jag på att vi kan boka in lite SEMESTER!! :D

Kramar Tant Mia!

Nedan granen och mina marsipanchokladkulor :)