Här är det fullt ös med allt, dagarna rusar i snabb takt förbi, och det har varit ont om lugna stunder.. Det börjar ju nu vankas juletider, och det märks, överallt kan jag säga. Det är saker överallt men det är ju samtidigt roligt oxå. Och mitt i alltihop så kör vi någon slags mastodontombyggnad på jobbet, perfekt såhär innan jul :) Men det kommer bli super när det är klart hoppas vi, men det är ett tag dit, så det är bara att gilla läget!
 
I lördags var jag med på Björbos julmarknad med mina grejer, och det var en himla bra dag måsta jag säga, det var mycket folk och kallt.. :) Men försäljningen gick väldigt bra, så jag är nöjd :)



Nästa lördag är det dags igen, för julmys i Sifferbo, en minimarknad, så där kommer jag stå med mina saker igen :) Hoppas ju att det går lika bra då, men man blir ju lika nervös varje gång helt enkelt. Men man blir lika glad varje gång man får höra hur bra någon tycker att det är, det värmer i hjärtat! :)
 
Sen tar jag lite jul och nyårsledigt med Tant Mia.
 
Har ni börjat att handla julklappar? Jag har inte börjat och jag har ingen aning om någonting kan jag säga.. Inte ens en idé. Men vi har inte fått vem vi ska köpa till heller, så jag inväntar lapparna.. :) Vi drar en varsin lapp i min familj och en i hjärtats familj så får man köpa en julklapp till en person för 200 och ingen vet vem den andra har. Rolilgt och så mycket enklare, men framför allt så behöver man inte springa runt och köpa 711 julklappar, vilket oxå är skönt, för hur det än är så blir det stressigt, och under julen så är det väl meningen att man ska njuta? och man har så mycket runt om ändå..
 
Men jag tycker verkligen om att både köpa julklappar och självklart få dem oxå så det är lite blandade känslor över de där.. Tur jag får köpa hur många jag vill till sambon. Typ iaf.. Vi har faktiskt satt en gräns i år då vi snart ska åka till utlandet igen så de får bli lite lugnare med julklappar, men man kan köpa många inte så dyra ist! :)
 
Har börjat ett annat projekt, som om jag inte hade tillräckligt :) och det är att sticka mössor..
 
Vi drar till Sri Lanka denna gång. Var inne på Vietnam, men efter två vänder åt samma håll så kände vi för att prova något annat, självklart dit inte så många åker oxå, det är ju lite så vi jobbar.. :)
 
Så tio dagar på Sri Lanka känns som ett bra alternativ och snälla sambon kom hem igår och talade om att han googlat på vad det finns för härliga farliga djur där.. Tack säger jag för den, ska jag behöva kolla igenom allt hela tiden nu? :) Tror inte att de är någon större fara, men det kan ju vara bra att veta att svarta änkan, en av de farligaste ormarna och den giftigaste tarantellan kommer att göra oss sällskap. Spännande va? För att inte tala om tre väldigt giftiga havsormar.. Men de blir säkert superbra! :)
 
Hur som så ser vi framemot det :) Och efter att ha kommit hem från krakow och Polen så känner man sig ännu mer laddad :) Himlarns vilken trevlig weekend vi hade och Krakow rekomenderas av oss, det var verkligen fint och trevligt. Sen att vi kunde göra dagsutflykter till saltgruvan och Auschwitz Birkenau var ju två väldigt annorlunda utflykter. Saltgruvan var verkligen en spännande utflykt och väldigt häftig och trevlig. Medans Auschwitz och Birkenau var helt förfärligt och det finns inte tillräckligt med ord som räcker till, man måste se det själv helt enkelt.. Jag är fortfarande tagen kan jag säga, helt obegripligt hur människor kan göra. Men jag är glad att vi åkte dit, även om det inte var en särskilt trevlig upplevelse alls.. Men vi har varit där, och jag önskar att fler åker dit och ser själva. Upplever den känslan. Blir fortfarande tårögd när jag pratar eller tänker på det. Att komma in i ett rum med en gigantiskt monter med massor massor med avrakat hår från de människor som kom dit.. De går inte att beskriva den känslan och komma in i gaskammaren och se skrapmärken på väggarna..
 


Kramar Tant Mia!